Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejlepší hudba

13. 12. 2019

Sima (Simona Hégerova) je mladá zpěvačka která se o hudbu zajímá už od 9ti letech.Narozena na Slovensku v Trnavě. Datum: 30.4.1996 znamení je Býk.Zpěvačka má skvěle rozjetou kariéru, kterou jí může skoro každý závidět. Natáčela se spoustu známími hudebníky.Svoje první album natočila 2017 a to album se jmenuje Femina. Zpívat začala tak že se na její škole konala zpěvecká soutěž a tu soutěž vyhrála. V tu chvíli si řekla že si posune své cíle. Řekla si že je to co miluje a chce dělat dokonce svého života. Zatím se jí to drží a de jí to dobře. Pochází s hudební rodiny. Poslouchá hodně zpěváků a ty ji sou vědčivou i inspirací.V poslední době poslouchá hodně zahraniční hudbu a taky podle toho bude znít i nové album co bude vydávat. Nikdy by jí nenapadlo že by její první písničku v kariéře, slyšel nejznámější Československý Raper. A je to i jeho spolu práce se Simou byla to její první písnička co složila.

 

Podzemgang

 

Nebyla to žádná organizace ze které se dá člověk vyhodit nebo přijmout. Byl to projekt, album, na kterém dal prostor více mladým interpretům.a je za tu možnost nesmírně vděčná.Byl to dost rychlý začátek, ale naučil ji pracovat na sobě víc než předtím.

 

Píše si texty sama ??

Ano, texty si píše sama. Pro zpěvačku či raperku na Slovensku je to podle ní nevyhnutelné. Není nic lepšího, než když interpret dává svým fanouškům kus jí. Inspirace je různá. Konkrétně na její album si čerpala hlavně z jejího života, lidí z jejího okolí, příběhů žen, které jsou kolem ní. Zaobírá se především ženskými tématy, zpívá také o rovnosti mezi oběma pohlavími, o tom, že ženy nelze posuzovat podle oblečení nebo make-upu. Opisuji také svůj bývalý vztah z trochu jiného úhlu pohledu, podobně rozebírá mnoho dalších témat. Podstatou alba je, že “Už žádné slzy, žádná zlomená srdce a ženy”

 

Co jí baví nejvíc?
Nejvíc jí baví být nepředvídatelnou. Ráda vždy přichází s něčím, co od jí lidé nečekají, a dělá věci jinak. Snaží se kombinovat pop, hiphop či r’n’b. Psát texty, které mají výpovědní hodnotu a nezamotávat se do neidentifikovatelných témat o ničem. Zpívá už téměř třináct let, velmi jí baví i rapovat. Má pocit, že rapem se dokáže lépe vyjádřit.

 

Byli přípravy náročné ??
Pracuje na něm aktivně už rok a věří, že to bude něco jiného, než to, na co jsou lidé zvyklí. Toto album rozebírá situace z pohledu jednadvacetileté ženy. Samozřejmě nemá zkušenosti jako třeba třiceti nebo čtyřicetiletá vyzrálá žena, která má děti a víc zážitků. Myslí si ale, že může s klidným svědomím říct, že už teď může s nadhledem popsat věci, které zažívala v minulosti.

 

Na co všechno se mohou fanoušci těšit?
Jelikož je to její první album, chtěla, aby bylo hlavně o ní . Proto tam jsou pouze tři hosté, a to Ego, P.A.T. a Fejbs. Příznivci se mohou těšit i na merch, který spouštějí zároveň s předprodejem alba. Design si navrhla sama a je s ním maximálně spokojená. Budou stylové růžové a šedé mikiny FEMINA a také trička.

 

Má v plánu uspořádat tour ??
To ještě vůbec neřeší. Jediné, co  tento rok řešila, bylo, aby byla spojená se svou deskou na 250 procent.

 

Image result for Simona HegerovaImage result for Simona Hegerova

https://www.google.com/search?q=Simona+Hegerova

http://www.prakultura.cz/2017/11/20/sima-zakladem-zustat-sama-sebou/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář